Over mij

           

Lana

Oprichter Retreat.


Van jongs af aan droomde ik van een baan als schoonheidsspecialiste. Ik ben er trots op dat die droom waarheid is geworden!

Sinds 2004 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure.
Na 4 jaar werkervaring bij een saunacomplex , ben ik mijn droom achterna gegaan.
Een eigen zaak, die ik in 2007 heb opgericht. Nadat ik dit bedrijf 11 jaar succesvol heb gerund met 7 personeelsleden, besloot ik mijn bedrijf te verkopen en weer kleiner te beginnen in Schoonheidssalon Retreat welke is gevestigd aan huis in Hoofddorp, in de wijk Tudorpark. De praktijk is gelegen op de begane grond, met een eigen ingang en voldoende gratis parkeergelegenheid.

In mijn professionele salon kunt u terecht voor huidverjonging en huid verbeterende behandelingen ( mesotherapie, therapeutische diepte peelingen).
Daarnaast kunt u terecht voor gezicht- en lichaamsbehandelingen, make-up, pedicure behandelingen, bruidsarrangementen en fijne extra’s voor uw huid. Voor persoonlijke aandacht, eerlijk advies, professionaliteit en vakkennis bent u bij mij aan het juiste adres.
Bovendien ben ik lid van de brancheorganisaties Anbos en Provoet, waarmee mijn professionele kwaliteit is gegarandeerd. Nu nog leer ik elke dag bij en geniet ik steeds meer van mijn werk en mijn klanten! Mijn werk is mijn passie!
Kom langs en laat je in de watten leggen
Ik geniet ervan als ik mensen blij kan maken met mijn huidverzorging en advies. Bel gerust voor een afspraak. Dan gaan we samen aan de slag om uw huid gezonder en mooier te maken. Welke behandeling u ook wilt, ik doe het altijd met veel energie en aandacht voor u.

Ik werk uitsluitend op afspraak.
Hoop dat uw nieuwsgierigheid is gewekt, en dat ik u mag verwelkomen in mijn salon!
Met vriendelijke groet,
Lana.


Voor het maken van een afspraak, kunt u mij mailen, bellen of appen.

T: +31633577923  E: info@salonretreat.nl
Om in alle rust te genieten van een behandeling, is het mogelijk dat ik niet ieder moment bereikbaar ben, spreek daarom gerust u naam en telefoonnummer in, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.