Huidverbetering

GEEF RIMPELS GEEN KANS


Intake Huidverbetering

Wil je graag een Huidverbeterende behandeling en/of kuur? Boek dan eerst de Intake Huidverbetering in, tijdens deze intake wordt alles uitgelegd en volgt er een uitgebreide huidanalyse. *Bij het starten van een behandeling en/of kuur wordt dit bedrag in mindering gebracht.

+/- 30 minuten € 25’-


Energy Bootcamp Bindweefselmassage

Energy Bootcamp is een bindweefselmassage. Hierbij ligt de focus op het verbeteren van de elasticiteit in de huid , het creëren van volume en het verminderen van fijne lijntjes. Gelaatscontouren verstevigen, worden gelift, directe lift op de kaakcontour. Oogcontouren openen met als resultaat een onmiddellijke frisheid in het gelaat.

45 min € 50,-

Energy Bootcamp Bindweefselmassage Kuurbehandeling:

4 behandelingen Inclusief Energetic power.

Uw voordeel € 24,25

€ 228,-


Botuline Shock therapy Bindweefselmassage 

De Cenzaa Botuline Beauty (105 minuten) is een unieke behandeling met een natuurlijk mini-

facelift effect. Binnen deze behandeling bieden we huidverbetering á la minute! De combinatie van het Botuline beauty masker , Intens Firming ampul en activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en creëert een uiterst liftend effect.

105 min € 107,-

Advies:
Voor optimaal resultaat raden wij aan om de Bindweefselmassage in kuurvorm te starten.
Om vervolgens de behandeling eens per 4-5 weken te herhalen voor het onderhouden van het effect. (indien gewenst ook toe te voegen aan ieder gewenste behandeling)

 

 

 

Botuline Shock Therapy Kuurbehandeling 

4 behandelingen Inclusief Energetic power

Uw voordeel  € 24,25

€ 450,-


 Bindweefselmassage tijdens gezichtsbehandeling €38,50


Contra-indicaties :

Koorts, Algehele malaise, Hemofilie (erfelijke aandoening bloedstolling), Tumoren, Specifieke medicatie ( bloedverdunners, sederende medicatie, pijnstillers) , infectiegevaar, Actieve Acne, Overgevoeligheidsreacties in het gelaat , Erytheem in het gelaat, Zwangerschap.


2B Bio kruidenpeeling € 85

Voor de huid met pigment vlekjes, acne, littekens en fijne expressielijnties

2B Bio kruidenpeeling kuur ( 3 behandelingen in 10 dagen): € 500,- incl. 6 producten voor thuisgebruik.

“De behandeling is geïnspireerd door de natuur, planten en vruchten. Een unieke biologische dieptepeeling!
Deze Bio peeling behandeling is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Bio peeling het afschilfering proces (exfoliatie proces) van binnenuit, daarom mag deze peeling ook toegepast in de zomermaanden . De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten van de Bio peeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!
Het effect is duidelijk zichtbaar! “

Mesoscience by Skeyndor

Terug gaan in de tijd.. Dat klinkt als science fiction. Mesoscience van Skeyndor is zéker geen science fiction maar werkelijkheid!

Bij iedereen gaat na verloop van tijd de huid verouderen. Mesoscience wordt ingezet wanneer er rimpels of fijne lijntjes ontstaan door het verlies van de elasticiteit van een ouder wordende huid. Mesoscience biedt ook perfecte resultaten op het lichaam. Zowel verslapping van de huid, striae en cellulitis kunnen behandeld worden.
De Mesoscience techniek is bekroond met de Nobelprijs voor de scheikunde. Dankzij de combinatie van innovatieve producten en de Mesoscience by Skeyndor bereiken wij, zonder gebruik van naalden, resultaten die u versteld doen staan! Maak snel een afspraak voor een proefbehandeling!
Het MESOSCIENCE by SKEYNDOR apparaat combineert de volgende technieken:
• Activeringsstroom
(Een voorbereidende fase die de celdeling en het opnamevermogen van de huid vergroot.)
• Hydrophoresis
(Methode waarbij gebruik gemaakt wordt van pulserende stroomstootjes, om zo actieve bestanddelen in het huidweefsel te laten doordringen.)
• Elektroporatie
(Deze methode gebruikt elektrische stromen en zeer korte pulsen, om de doordringbaarheid van het celmembraan te verbeteren, zodat de werkstoffen diep tot in de cellen worden opgenomen.)
• Cryotherapie
(Koude therapie. Door de kou trekken de cellen samen, zodat de werking van de gehele behandeling optimaal blijft en zijn werking nog diep blijft afgeven. Ook wordt de huid gekalmeerd, wat een bijzonder mooi resultaat geeft.)

CONTRA-INDICATIES
• Zwangerschap
• Epilepsie
• Pacemaker
• Metalen platen/pinnen

Mesoscience By Skeyndor ( filler) 

Meso-cosmetische behandeling om rimpels en expressielijntjes te verzachten en de stevigheid van de huid van het gelaat, hals en decolleté te verbeteren. Ideaal voor de verouderde huid veroorzaakt door zon of leeftijd.

€ 85,-

Mesoscience by Skeyndor ( lift) 

Mesolift is een meso-cosmetische behandeling, ontworpen om een langdurige “lifting” aan de huid te geven. De behandeling bestaat uit het toedienen van twee flacons met liftend werkende substanties die op verschillende diepteniveaus werken (micro en macro lifting). Samen geven deze substanties een blijvend en aanzienlijk gevoel van lifting in drie dimensies.

€ 100,-

Kijk voor meer informatie op https://www.mesoscience.nl/