Dermapen

Anti Aging € 150,-

De Dermapen behandelingen zijn ontworpen om een veilige en herstellende reactie in het weefsel te creëren door de natuurlijke collageen- en elastine productie in de huid te activeren, zonder ernstige bijwerkingen en een downtime. Dit samen met het herstellen van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid; de huid ziet er hierdoor gezonder, strakker en gelijkmatiger uit. Poriën vervagen en rimpels verminderen. Het gelaat, lippen, het gebied rondom de ogen, oren, nek, borst, handen en hoofdhuid kunnen allemaal met uiterste precisie behandeld worden om snel liften, verstevigen van het weefsel en de gelaatscontouren te stimuleren. Bovendien zorgen de vele gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen die diep in de huid dringen om zich te voeden en te worden opgenomen door de onderliggende cellen.  U ziet al verbluffende resultaten in slechts één sessie!


 

Dermapen 4

Pigmenatie € 150,-

In tegenstelling tot laserbehandelingen heeft de Dermapen geen risico op oververhitting en hypopigmentatie, terwijl het de geoptimaliseerde cel functie bevordert. Dit maakt het een geschikte behandelprocedure voor elke patiënt die last heeft van melasma en aanleg heeft voor hyperpigmentatie. De behandeling is ook geschikt voor alle huidtypes en huidtypes volgens FitzPatrick. Klinische Dermapenbehandelingen werken op vier manieren om de productie van hyperpigmentatie en melasma te bestrijden.

Dermapen behandelingen zijn effectief voor tal van indicaties waaronder rosacea, telangiectasia, seborrheic dermatitis,  alopecia en nog veel meer.


Littekenweefsel € 150,-

De Dermapen 4 is het enige Micro Needling apparaat met een speciale littekeninstelling (ST) . Een populaire Dermapen-littekenbehandeling is de behandeling van zowel oudere als jongere striae. Zowel behandelaars als patiënten hebben ontdekt dat behandelingen met de Dermapen effectiever zijn voor striae dan om het even welke laserbehandeling. Dermapen littekenweefselbehandelingen omvatten atrofische littekens inclusief chirurgische, brandende contractuur, striae en post-acnelittekens.


Bij welke huidproblemen kan een Microneedling behandeling worden toegepast .

Zowel het gezicht als ook andere lichaamszones kunnen worden behandeld.

 • Huidveroudering (verslapte huid, fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken, roodheid, couperose)
 • Zonbeschadigde huid (roodheid, couperose, zonnevlekken)
 • Rokershuid (grove poriën, teint, rimpels, couperose)
 • Littekens (chirurgische littekens, acne littekens, striae, littekens door brandwonden, verdikte littekens, littekenputjes zoals bij acne).
 • Pigmentprobleem (overmatige pigmentvorming na genezen wondje, pigmentloze huidzone, zonnevlekken)
 • Acne in herstelfase maar ook Actieve acne (pigmentvlekjes, littekenputjes, littekenstrengen, onzuivere huid, algehele roodheid)
 • Rode huidskleur (couperose, rosacea)
 Na een Microneedling behandeling.
 • tot 24 uur na de behandeling roodheid, bloedpuntjes en lichte zwelling van de huid
 • 1-2 dagen na de behandeling milde roodheid, verdwijnende bloedpuntjes, verminderde zwelling, lichte jeuk, strak – droog gevoel
 • 2-3 dagen na de behandeling verminderde roodheid, verdwijnende zwelling, verminderde jeuk en lichte schilfers
 • 3-4 dagen na de behandeling mogelijk ziet de huid er strak – droog uit
 • 4-5 dagen na de behandeling is de huid hersteld en functioneert normaal
Hoeveel Behandelingen heeft u nodig ?

Met een enkele behandeling geeft u een enorme boost aan uw huid, maar wilt u echt huid verbeterend gaan werken dan zijn er meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen varieert per huidtype en huidprobleem. Rekent u op gemiddeld 4-6 behandelingen met een tussenliggende periode van 6 tot 8 weken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op.  U krijgt uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave.