ReTreat Massage

Weldaad, ontspanning en aandacht! ReTreat uzelf !


Het is best een kunst om jezelf niet te ‘verliezen’ in het drukke dagelijkse bestaan. De maatschappij waarin we leven, legt regelmatig een behoorlijk grote belasting op ons lichaam, op onze geest en op ons energiesysteem en juist wanneer we gejaagd zijn, zijn we ons niet altijd bewust van de spanning die dit in onszelf veroorzaakt!
Daarom is het belangrijk om regelmatig, bij voorkeur eens per maand, tijd te creëren om stil te staan bij jezelf en contact te maken met je lijf en met hoe het écht met je gaat.
Hoe meer je in je lichaam aanwezig bent, hoe meer rust en balans je in jezelf zult ervaren.
En daarnaast is het soms gewoon heel fijn om jezelf eens heerlijk te verwennen!


Hotstone massage, 45 min. 

Hotstone massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen. Deze massage wordt uitgevoerd met zwarte basaltstenen die gevormd zijn uit de hete lava van vulkanen. Deze stenen hebben eeuwenlang in rivierbeddingen gelegen, waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen. De indianen gebruiken al heel lang warme stenen voor het genezen van ziekte; zij zeggen dat de stenen gevormd zijn door de vier elementen: aarde, vuur, water en wind. Door de vulkanische oorsprong hebben deze stenen een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium, waardoor ze de mogelijkheid hebben om de warmte lang vast te houden. De werking van de stenen is ontgiftend, ontspannend en hebben een sterke magnetische kracht die vernieuwde energie geeft aan uw lichaam.

€ 60,-


Massage ReTreat 90 min.

De technieken die gebruikt worden bij deze massage zijn in principe hetzelfde als bij de Massage ReTreat 60 minuten, alleen het wordt gecombineerd met de hotstonemassage. Deze massage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van pijn of vastzittende spieren in rug, nek en schouders, met als gevolg hoofdpijn of uitstralende pijn naar de benen. Of voor mensen die vermoeide en pijnlijke voeten en benen hebben als gevolg van (te) lang staan. Uiteraard is dit ook een heel fijne massage als u nergens last van hebt en gewoon lekker gemasseerd wilt worden.

€ 95,-


Massage ReTreat 60 min.

Deze massage heb ik zelf samengesteld uit 5 verschillende massages .Om tot volledige ontspanning te komen maak ik gebruik van diverse massagetechnieken. Mijn gasten zijn soms “boos” op mij , dat ik heb ze verpest, ze zeggen dat ze na mijn massage nergens anders goed gemasseerd worden, ze gaan het altijd vergelijken. Tijdens deze massage wordt u gemasseerd met een warme massageolie. Achterkant- benen, voeten, rug, armen en hoofd en voorkant, bennen, armen decolleté gezicht en het hoofd, dus van top tot teen. Elk mens heeft een eigen unieke hoeveelheid aan energie. Mijn doel is om energie laten stromen en dat kan door een regelmatige afwisseling in spanning en ontspanning, activiteit en rust. Tijdens de massage creëren we een balans tussen lichaam en geest.

€ 65,-


Massage ReTreat 45 min. 

Bij deze massage masseer ik volgens de klassieke massage, drukpunten en reflex massagegrepen komen hier aan bod. Ik masseer speciaal de rug langs de wervelkolom, waardoor alle organen, die verbonden zijn met de wervels, gestimuleerd worden. En met goed functionerende organen voel je je energieker. Het is een effectieve manier om je klachten op een natuurlijke manier te verminderen. Hierdoor wordt de spanning in het lichaam in balans gebracht en de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen worden verbeterd.

€ 58,50


Lomi Lomi massage, 50 min.

Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii en is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing.

Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam. Er wordt voornamelijk met de onderarmen gemasseerd. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren.

€ 60,-


Anti-stress voetmassage 45 min. 

Tijdens deze massage worden de reflexpunten meegenomen en wordt aandacht gegeven aan de gehele mens. Het voetbad en de reflexmassage geeft de klant dat beetje extra aandacht waar hij/ zij behoeft aan heeft, even heerlijk ontspannen en verwend worden. Tijdens het voetbad wordt uw hoofdhuid gemasseerd. De behandeling doet dus niet alleen wat voor die voeten, maar wij behandelen vanuit de voeten de gehele persoon. Ervaart u één keer een voetverwenbehandeling, dan zult u merken dat dit een uitstekende manier is om stress te bestrijden!

€ 55,-


Er mag niet worden gemasseerd bij o.a.:
• Koorts
• Ontstekingen (steenpuist(en) in overleg)
• extreme vermoeidheid of uitputting
• slechte algemene gezondheid
• Besmettelijke huidaandoeningen / algemene infectie ziekten
• vaataandoeningen (trombose, arteriosclerose e.d.)
• zwangerschap met risicofactoren
Er mag wel worden gemasseerd als rekening wordt gehouden met de plaats, dosering en techniek:
• Spataderen
• Lokale ontstekingen
• Hernia
• Botbreuk
• Osteoporose
• Hoge bloeddruk
• Hiv infectie
• Kanker

Bij twijfel raadpleeg uw huisarts.
Voor de eerste behandeling zal een korte intake plaats vinden.
Persoonsgegevens zullen nimmer gebruikt worden voor externe doeleinden.