ReTreat Gelaatsbehandelingen

Huidverbetering & Wellness


Meet and ReTreat (eenmalig) 60 min.

Komt u voor het eerst in de salon voor een gezichtsbehandeling?
Boek dan de Meet en Treat behandeling. De ideale kennismakingsbehandeling!
Laat u meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! In deze behandeling krijgt u een impressie van een deel van het Cenzaa concept. U ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij u wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. Op basis van een Lifestyle-Analyse, wordt de behandeling speciaal op uw huid en huidwensen afgestemd.
Inhoud behandeling: Cenzaa geurreis, welkomstritueel, dubbele reiniging, East Meets West huidanalyse, peeling, epileren, verwijderen van onzuiverheden, gezicht-, hoofd-, hals- en decolleté massage, verzorgend masker, diverse serums, dag/nachtverzorging en een lekker kopje thee als afsluiting.

€60,-


 

Impression Skin ReTreat

Laat u meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! U ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij u wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. Op basis van een Lifestyle-Analyse, wordt de behandeling speciaal op uw huid en huidwensen afgestemd.

Inhoud behandeling: Cenzaa geurreis, welkomstritueel, dubbele reiniging, East Meets West huidanalyse, peeling, epileren, verwijderen van onzuiverheden, gezicht-, hoofd-, hals- en decolleté massage, verzorgend masker, diverse serums, dag/nachtverzorging en een lekker kopje thee als afsluiting.

€72,50


Moment Skin ReTreat 90 min ( Huidverbetering en well-being)

Dé ultieme Cenzaa behandeling!

Gun uzelf de serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huid verbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Oosterse massagetechnieken nemen u mee op een hemelse droomreis.
Inhoud behandeling: Cenzaa geurreis, himalaya salt voetbad, welkomstritueel, dubbele reiniging, East Meets West huidanalyse, peeling, Ocean Touch masker, hoofdhuid- en oor massage, verwijderen van onzuiverheden, epileren, diverse serums, gezicht-,hoofd-, hals- en decolleté- shiatsumassage, diverse serums, Luxe masker, Lomi Lomi armmassage, diverse serums, dag/nachtverzorging en een theeceremonie als afsluiting.

€ 89,50


Man ReTreat 60 min 

Bij de behandeling FOR MEN worden de producten speciaal geselecteerd en afgestemd op de wensen van de mannenhuid.

Inhoud behandeling: Cenzaa geurreis, welkomstritueel, dubbele reiniging, huidanalyse, peeling, verwijderen van onzuiverheden, ontspannende gezichtsmassage, verzorgend en herstellend masker, diverse serums, dag/nachtverzorging en een theeceremonie als afsluiting.

€ 67,-
Facts:
• De mannenhuid is 25% dikker dan die van de vrouw.
• De mannenhuid is grover en heeft minder onderhuids vet.
• De mannenhuid is vetter door de aanwezigheid van meer en grotere talgklieren en doordat testosteron de talgproductie verhoogt.
• De mannenhuid heeft een grotere perifere doorbloeding.


Weda Skin ReTreat 105 min  ( Relax / wellness)

Laat u verrassen tijdens deze wellness behandeling met knisperende pakjes!

In deze oosterse wellness behandeling reist u af naar warme oorden. Totale ontspanning in combinatie met huidverbetering én een Tibetaanse massage maken deze behandeling tot een unieke beleving. U wordt mee gevoerd op een droom- en geurreis welke speciaal op uw huid en huidwensen wordt afgestemd. Laat u verrassen door knisperende en geurende kruidenbundels welke worden gebruikt tijdens een heerlijke massage die u volledig tot rust laat komen.
Inhoud behandeling: Cenzaa geurreis, himalaya salt voetbad, welkomstritueel, dubbele reiniging, East Meets West huidanalyse, peeling, Ocean Touch masker, hoofdhuid- en oor massage, voet- en onderbeenmassage met warme kruidenbundels, verwijderen van onzuiverheden diverse serums, gezicht-, hoofd-, hals- en decolleté- shiatsumassage, diverse serums, Luxe masker, Lomi Lomi arm-schoudermassage, diverse serums, dag/nachtverzorging en een theeceremonie als afsluiting.

€ 105,-


RYJVK Behandelingen

Breng je huid in optimale conditie met de goed bewaard gebleven beautygeheimen uit IJsland.

Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van Thermaal water en plant- en kruidenextracten.
De Enzym Polish zorgt voor een ultra zachte en gladde huid daarna geeft de Cryo Oil 

Massage een ijskoude massagebeleving die de huid laat stralen als nooit tevoren!
Met het Wrinkle Resist Eye Mask creëer je een frisse oogopslag en vermindert vermoeidheidstekenen zichtbaar. Als afsluiting wordt de huid verzorgt met producten passend bij het huidtype.

 

 

€ 59,50


 

 

 

Deze behandeling omvat alles waar Reykjavik voor staat!

Naast alle mooie elementen die in de 60 minuten behandeling gedaan worden, is de 90 minuten behandeling extra uitgebreid met de Allure of The Lagoon Massage; hiermee verrijk je de RYJVK ervaring en kun je genieten van warme oliën, luxueuze geur

en en ultieme ontspanning. De manier waarop warm en koud effecten zich afwisselen in deze behandeling is een waanzinnige ervaring en weerspiegelt de warme thermaalbaden en ijzige kou van IJsland. In de 90 minuten behandeling besteden we ook aandacht aan de contouren met het Contouring Decolleté Mask waarbij met milde fruitzuren gezorgd wordt voor een egale en gladdere huid.

€ 87,50


Dutch Art Treatment 60/90 min

Rembrandt zette in de Gouden Eeuw de kunstwereld op z’n kop. Ook Cenzaa staat samen met Retreat Beauty and Wellness voor vernieuwing, kwaliteit en echt vakmanschap. In het Rembrandtjaar – 350 jaar na zijn dood – eren wij zijn meesterwerken met een unieke gezichtsbehandeling met groots effect en baanbrekende innovaties. Ontdek maximaal resultaat voor jouw huid en pure luxe met 100% Nederlandse roods.

HIGHLIGHTS & EFFECTS

Warm Delfts Ritueel
Droom weg met een scrubmassage en de voedende Porcelain Clay rugpakking met krachtige mineralen. (Aanrader voor ultieme ontspanning – alleen bij de 90 min. treatment.)

Dieptereiniging en zuurstofimpuls
Krachtige dubbele reiniger en een revolutionair gezichtsmasker met de Spicy Skin Shock. Stimuleert de celactiviteit en doorbloeding maximaal.

Diamond Gem ampoule therapy
Een ode aan Amsterdam: city of diamonds. Een huidverbeterende edelsteenmassage – verrijkt met een hooggeconcentreerd, op maat afgestemd ampul – zorgt voor een prachtige natuurlijke glow en vitaliserende boost.

Rembrandts massage
Een bijzondere penselenmassage die de huid ontstrest en energie geeft. (In de 90 min. treatment ontvang je daarnaast een uitgebreide oliemassage.)

Gold Collagen Mask
Dé krachtpatser voor een egaler huidbeeld. Dit masker verkleint rimpels driedimensionaal, het stimuleert de aanmaak van elastine en collageen, verjongt en verstevigt de huid.

Royal touch up
Deze luxe finish geeft jou net zo’n sprankelde look als onze koningin Máxima. Een touch up vol allure, rijke aroma’s en glamour als perfecte afsluiter!

Jij gaat na afloop van deze luxe 60 of 90 minuten Dutch Art Facial Treatment naar huis met een 100% zichtbaar stralende huid en een professioneel en persoonlijk huidadvies op maat.

PRODUCTEN GLOBAL COCOONING

Heeft deze gezichtsbehandeling je geïnspireerd om ook thuis te werken aan maximaal resultaat voor de huid? Onderstaande producten zijn stuk voor stuk meesterwerken in maximale huidverbetering.

Dutch Art Treatment 60 min € 67,50

Dutch Art Treatment 90 min € 85,50


Young Skin ReTreat 60 min ( tot 21 jaar) 

Ben je jonger dan 21? Dan is deze behandeling iets voor jou!

Deze behandeling is speciaal voor mensen jonger dan 20 jaar zonder Actieve Acne. We weten allemaal hoe veeleisend je tienerjaren kunnen zijn. Het laatste waar je dan op zit te wachten is een slechte of onrustige huid . Tijdens deze behandeling wordt de huid goed gereinigd en leg ik uitgebreid uit hoe hij/zij onzuiverheden zoveel mogelijk kan voorkomen. Niet alleen een goeie huidverzorging met de juiste producten is van belang, ook het eetpatroon en de leefwijze kunnen veel invloed hebben op de jonge huid!

Inhoud behandeling: Dubbele reiniging, huidanalyse, peeling, verwijderen van onzuiverheden, ontspannende gezichtsmassage, verzorgend en herstellend masker, diverse serums, dag/nachtverzorging en een theeceremonie als afsluiting.

€ 50,-


Acne behandeling 

Heb je last van puistjes en onzuiverheden, dan kun je het beste een behandeling voor de onzuivere huid of de huid met Active Acne boeken. Voor sommige behandelingen heb je toestemming van een ouder nodig.

Acne is een ontsteking van de talgklieren in de huid, die in verschillende vormen kan voorkomen. Acne wordt veroorzaakt door een overmatige hormoonproductie. Deze hormonen stimuleren de aanmaak van talg in de talgklieren waardoor poriën verstopt raken en gaan ontsteken. Het is zeer hinderlijk, het is cosmetisch storend en het veroorzaakt dan ook dikwijls somberheid bij wie er aan lijdt.

Het probleem komt niet alleen bij jongeren voor, maar kan zich ook op latere leeftijd voordoen. In het bijzonder bij vrouwen kan deze zogenaamde late acne (acne tarda) aanzienlijk langer blijven bestaan of zelfs op 30 of 40 jarige leeftijd voor de eerste keer optreden. Medicijnen, stress of hormonale storingen kunnen daar de oorzaak van zijn. Gelukkig is er tegenwoordig een scala aan behandelingen tegen acne en acne-littekens. De resultaten zijn verbluffend!
Tijdens deze behandeling wordt de huid goed gereinigd en leg ik uitgebreid uit hoe u onzuiverheden zoveel mogelijk kunt voorkomen. Niet alleen een goeie huidverzorging met de juiste producten is van belang, ook het eetpatroon en de leefwijze kunnen veel invloed hebben op de huid!

Behandelingen tegen acne en acne littekens:
• Fruitzuurbehandelingen
• Dermapeel behandeling
• Microneedling Therapie
Tarieven:
Na een intakegesprek wordt er een behandelingsplan opgesteld en een begroting gemaakt. Doordat wij aangesloten zijn bij de ANBOS en een geregistreerde specialisatie acne hebben, kunnen de behandelingen door uw verzekering worden vergoed. Raadpleeg uw polisvoorwaarden welke vergoeding u kunt krijgen voor de behandeling van acne.

€ 58,50


 

Weleda behandeling, 75 min 

Jouw rustmoment. Laat alles los en geniet van ontspannende schoonheidsbehandeling.

Eerst worden uw voeten verwend met een voetbad en een korte massage, daarna wordt uw gelaat gezuiverd met warme kompressen en een leem masker. Indien nodig worden onzuiverheden verwijderd en wenkbrauwen geëpileerd.
En dat is nog niet alles; gelaat, schouders, nek, armen en rug worden ook gemasseerd . Na afloop kan je nog even nagenieten met een gezond drankje.

€ 72,50


Weleda behandeling, 100 min

Het zelfde als de behandeling van 75 min aangevuld met een ontspannende onderbeen-voetmassage van 30 min.

€ 108,-

Oogmasker


Cenzaa Botuline Look Mask

Zeg ´´ja´´ tegen een stralende oogopslag! Kies voor zelfvertrouwen en zorg voor een frissere blik

en een jongere uitstraling.

U kunt deze oogmasker bij boeken bij iedere gewenste gezichtsbehandeling.

 

 

€ 15

 


 Say Goodbye To Wrinkles 

Een big happening of event? BoekFruitzuur dan deze huidverjongende fruitzuupeeling bij een gewenste gezichtsbehandeling of als een losse behandeling.

Fruitzuren zijn de meest effectieve peelingen die dode huidcellen afstoten, om plaats te maken voor nieuwere en gezondere cellen. Fruitzuren dringen door in de huid en stimuleren de snelheid van de huidcellen. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de huid langer vocht vasthoudt. Er zijn diverse soorten fruitzuren waaronder glycolzuur (meest bekende), amandelzuur of salicylzuur.

Tijdens behandeling 15 min. € 15

Losse behandeling 30 min. € 45