Zwangerschap en baby

 

Weleda Mama Behandeling, 75 min.

Voor aanstaande en nieuwe mama’s.
Tijdens deze behandelingen werk ik uitsluitend met Weleda produkten.


Het blijft een wonder. Het ene moment ben je nog alleen, het volgende groeit er een baby in je buik.

Als je in verwachting bent, en er een klein mensje in je groeit, is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Ontspannen en een goede verzorging voor de huid is dan heel belangrijk. Weleda heeft daarom in samenwerking met verloskundigen een speciale zwangerschapsbehandeling samengesteld waarin ontspannen en genieten voor jou en je baby centraal staat.
De complete Zwangerschapsbehandeling bestaat uit een serie van 4 verschillende sessies. Naast de gehele serie kunnen de sessies ook los van elkaar gevolgd worden.

Eerste sessie( eerste trimester)

Omdat door de hormonen de huid kan veranderen hebben we in de eerste sessie een heerlijke klassieke gezichtsbehandeling. Tijdens de behandeling wordt het gezicht goed gereinigd en voor de ontspanning krijg je een uitgebreide gezichtsmassage. Ook geef ik een goed advies hoe de huid te verzorgen tijdens de zwangerschap.

Tweede sessie( tweede trimester)

Het lichaam is duidelijk veranderd en verdient extra aandacht. Omdat je in deze periode meer last kunt krijgen van onrustige benen, worden met name je benen en voeten lekker verwend naast een heerlijke gezichtsbehandeling

Derde sessie( derde trimester)

In de laatste drie maanden van de zwangerschap vindt de derde behandeling plaats. Je buik groeit steeds meer waardoor hij je in de weg kan gaan zitten. De buik- en rug massage is een belangrijk onderdeel van de behandeling. Je krijgt naast een gezicht behandeling een heerlijke massage terwijl u comfortabel op uw rug ligt op een verwarmd waterkussen uw voeten, buik, nek, schouders en hoofdhuid worden gemasseerd met een speciale zwangerschap olie van Weleda welke 100% veilig is voor jou en je baby.

Vierde sessie( na de bevalling)

De Mama Ontzwanger Behandeling kan vanaf ca. 6 weken tot zo’n 3 maanden na de bevalling gegeven worden. Deze behandeling is erop gericht je lijf te helpen weer in vorm te komen en volledig te ontspannen.
In elke fase van de zwangerschap kan ik advies geven over de producten die ondersteunend kunnen werken tijdens en na de zwangerschap, en natuurlijk ook voor de baby op die op komst is.

€ 58,50 per sessie


Zwangerschapsbehandeling abonnement. Ook leuk om cadeau te geven / krijgen

Het Zwangerschapsbehandeling abonnement bestaat uit de serie van de 4 verschillende sessies+ boekje “Weleda puur zwanger”. U betaalt dan geen € 234,00 maar maar liefst € 215,00.


Zwangerschapsmassage 45 min.

Een zwangerschap veranderd veel in jouw lichaam. Alle veranderingen beïnvloeden het energie level, maar ook je lichaam gaat zich aanpassen. Een zwangerschapsmassage helpt lichaam en geest te ontspannen. Dit heeft direct een positieve invloed op de kleine baby, maar ook op mama’s lichaam. Het helpt je lichamelijk en geestelijk meer in balans te komen. Tijdens deze ontspannende massage ligt u op uw rug op het kussen, deze is gevuld met heerlijk warm water. Tijdens de massage bewegen wij onze handen en onderarmen tussen uw lichaam en het warm waterkussen, hierbij gebruiken wij een ruime hoeveelheid warme massageolie. Uw nek , schouders armen, handen, benen, voeten, indien gewenst de buik en uiteraard jouw gezicht en zelfs hoofd worden gemasseerd. Door de druk van het lichaam op het waterkussen voelt het uiterst aangenaam aan. De massage kan op een zachte manier gegeven worden, waarbij je de massage ontvangt met de druk van je eigen lichaamsgewicht. De massage kan ook steviger gegeven worden daar waar nodig is.

Door het warme water ontspannen de spieren sneller en wordt de doorbloeding vergroot. Hierdoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Het warme water omarmt het lichaam en zorgt voor een algehele ontspanning van lichaam en geest.
Deze massage stimuleert de bloeddoorstroming en afvoer van afvalstoffen, waardoor er voor baby en mama meer zuurstof en voedingsstoffen vrijkomen. Het kan tevens een positieve invloed hebben op het slaappatroon, minder rugklachten en meer kalmte. Uiteraard worden op voorhand eventuele klachten besproken, zodat wij de massage volledig naar wens aan kunnen passen.

€53,-