BEYUNA

BEYUNA

Beyuna Hoogwaardige (100%) Natuurlijke Voedingssupplementen GMO vrij, vegan, Clean Label. Zonder toegevoegde synthetische hulp-, vul-


en kleurstoffen.

Vanuit onze missie willen wij preventieve gezondheid een nieuwe dimensie geven. De voedingssupplementen van Beyuna geven het menselijk lichaam juist die extra voedingsstoffen die bijdragen aan een gezond leven voor iedere consument. Alle lichaamscellen hebben volgens onze filosofie en ervaring stoffen nodig om optimaal te functioneren.

Beyuna loopt voorop als het gaat om de samenstelling van gezonde producten. Net als gezonde voeding ondersteunen de Beyuna voedingssupplementen jouw gezonde, persoonlijke levensstijl van binnenuit: ‘Inside Out’. De natuurlijke vitamines en mineralen van Beyuna worden gemaakt op basis van het Clean Label principe, zonder overbodige ingrediënten die het lichaam niet nodig heeft.

Ga naar Beyuna supplementen assortiment

Een belangrijke trend die plaats vindt in de afgelopen jaren is clean labeling. Consumenten worden steeds bewuster van de samenstelling van producten en lezen vaker de etiketten. Er is steeds meer vraag naar ‘schone’ voedingsproducten met minder additieven. Consumenten willen herkenbare ingrediënten en steeds minder overbodige ingrediënten zoals smaak-, geur- en kleurversterkers. Beyuna gelooft in de toekomst van hoogwaardige GMO-vrije producten.

Clean Labeling staat bij Beyuna hoog in het vaandel. De producten van Beyuna worden constant op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten verbeterd en aangepast en ‘cleaner’ gemaakt. Beyuna onderzoekt zelf de samenstelling van de juiste ingrediënten voor voedingssupplementen. Want juist langdurige studies leveren onderbouwing voor de werking van supplementen. Beyuna wilt juist aantonen dat iets werkt of niet werkt. Meer wetenschappelijke zekerheid en dus geloofwaardigheid.

Dit verklaart ook het hoge segment waarin we zitten. De prijs wordt verklaard door de patenten en alle keuringen rondom onze producten. Natuurlijke zuivere ingrediënten die worden opgenomen in het lichaam kosten ten ene male meer dan synthetische ingrediënten.