NEW TREATMENT. RYJVK Allure of the lagoon.

NEW TREATMENT. RYJVK Allure of the lagoon.

ALLURE OF THE LAGOON

 

Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van Thermaal water en plant- en kruidenextracten.
De Enzym Polish zorgt voor een ultra zachte en gladde huid daarna geeft de Cryo Oil Massage een ijskoude massagebeleving die de huid laat stralen als nooit tevoren!
Met het Wrinkle Resist Eye Mask creëer je een frisse oogopslag en vermindert vermoeidheidstekenen zichtbaar. Als afsluiting wordt de huid verzorgt met producten passend bij het huidtype.

 

 

 

€ 59,50


THE JOURNEY

Deze behandeling omvat alles waar Reykjavik voor staat!
Naast alle mooie elementen die in de 60 minuten behandeling gedaan worden, is de 90 minuten behandeling extra uitgebreid met de Allure of The Lagoon Massage; hiermee verrijk je de RYJVK ervaring en kun je genieten van warme oliën, luxueuze geuren en ultieme ontspanning. De manier waarop warm en koud effecten zich afwisselen in deze behandeling is een waanzinnige ervaring en weerspiegelt de warme thermaalbaden en ijzige kou van IJsland. In de 90 minuten behandeling besteden we ook aandacht aan de contouren met het Contouring Decolleté Mask waarbij met milde fruitzuren gezorgd wordt voor een egale en gladdere huid.

 

 

€ 87,50