Stay Safe, COVID-19

Stay Safe, COVID-19

Zo zorgen we voor uw en onze veiligheid!

Net zoals u hebben wij de laatste dagen het nieuws op de voet gevolgd.​ Wij mogen als schoonheidsinstituut open blijven.  Wij blijven u zodoende graag ontvangen met de glimlach én in de meest veilige omstandigheden. Laat ons allemaal alle maatregelen respecteren voor ieders veiligheid. Daarom attenderen we u graag op het volgende:

Wij vragen of u  op tijd te komen (niet te vroeg en niet te laat), zodat u niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de   afspraak met de volgende klant.
Wij nemen geen jassen aan, graag zelf meenemen naar de behandelcabine.
Wij hebben desinfectant staan bij de voordeur, we willen u vragen ook deze te gebruiken.
Bij hoesten, koorts en verkoudheid blijf thuis.

Ben je in contact geweest met een Corona patiënt of heb je (milde) gezondheidsklachten?  Verplaats dan de afspraak voor minimaal 2 weken!
Kom alleen naar de salon.

1/ VEILIG
Ons hygiëneprotocol wordt strikt toegepast. In de  salon wordt gewerkt volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Mondmaskers zijn verplicht voor ons. Al het materiaal en de cabines worden na elke afspraak gedesinfecteerd. We voorzien ruim tijd tussen de afspraken zodat u geen andere klanten zal ontmoeten in ons salon. U bent zodoende rustig én alleen bij ons.

2/ OP AFSPRAAK
Een product nodig of nood aan advies? Maak een afspraak. Zo kunnen wij u persoonlijk adviseren. Wij kennen tenslotte uw huid als geen ander.

 

Zo zorgen we voor uw en onze veiligheid!